Sponsor 2bike4alzheimer

FIETSEN VOOR ALZHEIMER

Deze zomer wordt er door Zorgverlening Het Baken gefietst om geld in te zamelen voor
stichting “Alzheimer Nederland”. Om het sponsorbedrag te vergroten wordt er daarnaast een lange en indrukwekkende fietstocht gemaakt vanaf de Noordkaap.

Op zaterdag 21 september 2019 fiets ik samen met een team van Zorgverlening Het Baken 24 uur lang op tandems. Hierbij fietsen wij vijf rondes van 80 kilometer met als doel zo veel  mogelijk geld in te zamelen voor stichting “Alzheimer Nederland”. Deze stichting zet zich in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Alzheimer Nederland zet zich in voor een toekomst zonder dementie en werkt aan de kwaliteit van het leven van de huidige patiënten.

Om het sponsorbedrag te vergroten ga ik een fietstocht maken vanaf de top in Noorwegen, de Noordkaap, naar het historisch stadje Elburg. De afstand die wordt afgelegd bedraagt circa 5.000 km. Deze tocht start op 24 juli 2019 en zal om en nabij zeven weken duren.

Het opgehaalde sponsorgeld van mijn fietstocht wordt na afloop volledig gedoneerd op 21 september 2019 aan stichting Alzheimer Nederland.

Het sponsorbedrag is al €1.940,- een geweldige bedrag die de sponsoren hebben bijgedragen.

Kosten van mijn droomreis
Uw sponsoring zal absoluut niet gebruikt worden voor de kosten die ik maak tijdens deze fantastische reis. Wel zullen de (minimale) kosten van de website en promotiematerialen hiervan betaald worden.

 

De bijdragen kan gestort op de website van

2bike4alzheimer via deze link.

 

 

 

De sponsors die al voor zijn gegaan:

Ondertussen is sponsortocht 2bike4alzheimer geweest en hieronder een mooie film en foto’s van dit fietsevenement